Air Liquide & det danske industrigasmarked
Air Liquide i Danmark | myGAS |Air Liquide
Air Liquide er verdens førende inden for gasser, teknologi og tjenesteydelser til industrien og sundhedsvæsenet og har over 3,5 millioner kunder og patienter. Air Liquide Danmark A/S er en del af Air Liquide-koncernen, og sammen med Sverige, Finland og Norge indgår vi i en fælles nordisk organisation.

Læs mer


Air Liquide Danmark A/S

Mere end 100 års gaserfaring

Air Liquide har mere end 100 års erfaring inden for gasser og gasteknologi. Gas er vores kerneprodukt og dér, vores ekspertise udspringer fra. Vi er derfor godt klædt på til at hjælpe og rådgive vores kunder om at få det optimale ud af gasteknologiens enestående muligheder. Vi tilbyder alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til en optimalt tilpasset og implementeret proces. Vi har også et udvalg af tjenesteydelser, bl.a. service og vedligeholdelse, som er tilpasset den enkelte kundes behov.

 

Hurtig og sikker levering af gas

Vores gasser produceres på geografisk strategisk placerede produktionsenheder, hvor kvalitet og sikkerhed er højeste prioritet. Vi har en effektiv transportorganisation og mere end 350 forhandlere fordelt i Norden, som leverer gas til vores 50.000 kunder hurtigt og sikkert, uanset hvor de befinder sig.

Ud over kvalitet og sikkerhed værner Air Liquide også om miljøet og arbejder for at minimere klimapåvirkningen. Du kan læse mere om vores klimasmarte flydende gas, Green Origin, her.

Vil du lære mere om Air Liquide Danmark A/S? Så kan du besøge vores hjemmeside her:
Testimonials: 
Overvejer du at blive kunde?

Få et uforpligtende gastilbud

Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende gastilbud her på myGAS, Air Liquides kundeportal. Du skal blot registrére dig med nogle få oplysninger, tilføje den eller de gasser du ønsker et tilbud på, så udarbejder vi et skræddersyet tilbud og sender det til dig så hurtigt som muligt.

Usikker på hvilken gas du skal anvende?

Er du ikke helt sikker på, hvilken gas du skal bruge, kan du prøve vores Gas Guide værktøj her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.