Calgaz engangsflasker
Calgaz | myGAS | Air Liquide Danmark A/S
Rene gasser og gasblandinger i små, kompakte letvægtsflasker, når du skal bruge gas i små mængder.

Rene gasser og gasblandinge i letvægtsflasker

Engangsflasker (NRC) fra Air Liquide-selskabet Calgaz har været anvendt i en årrække,  bl.a. til læksøgning og alkoholtest.

Engangsflasker er en let, kompakt og pålidelig løsning til gasbrugere, som har brug for gas i små mængder.

 

Send os en e-mail
her for at komme igang med Calgaz!

Calgaz blander, kombinerer og stabiliserer gas i små, lette flasker, så de kan opfylde alle dine applikationer. Calgaz-serien er nu tilgængelig som en del af Air Liquide-porteføljen, og omfatter bl.a. gasser med høj renhed, standard og brugerdefinerede blandinger samt gashåndteringsudstyr.

Levering

Trin 1: Et tracking nummer sendes pr e-mail, så snart din ordre forlader lokalerne.

Trin 2: Der tilbydes afsendelse af varer på lager samme dag.

Trin 3: Leverancer kan arrangeres gennem Norden, Europa og hele verden. Vores eksportafdeling er fuldt uddannet til at distribuere gasser verden over via vej, hav og luft. Desuden har vi logistiske centraler i Singapore, Dubai og Shanghai som muliggør hurtige leverancer i Mellemøsten og Asien.

Hvorfor vælge os: 
1
Lette og bærbare flasker
Lette at håndtere, opbevare og transportere til brugsstedet. Perfekte til arbejde på laboratoriet eller ude i felten. Sikre og mere praktiske, når du arbejder i højden.
2
Hurtig og pålidelig levering
Sendes samme dag med sporbart nummer. Nem og hurtig levering af farligt gods godkendte transportører. Fem års holdbarhed for specificerede produkter.
3
Fleksibelt flaske ejerskab
Du køber flasken og slipper for flaskeleje. Du kan anvende egne etiketter. Flaskerne kan nemt genanvendes lokalt og skal ikke returneres til Air Liquide.