Green Origin - sustainable future | Air Liquide

Gør en indsats for vores klima med Air Liquides Green Origin gas

Som bruger af Green Origin, klimavenlig gas fra Air Liquide,  gør du en indsats for et bæredygtigt miljø på lang sigt, og du kan med god samvittighed profilere din virksomhed som miljøbevidst.

Når du bruger Green Origin, bidrager du til at reducere drivhuseffekten, da gassen kun produceres med energi fra vind og vand, mens vi også mindsker vores CO2-emissioner i forbindelse med transporten.
 
Vores koncept Green Origin gælder flydende gasser oxygen, nitrogen, argon og koldioxid følger ISO 14021 og revideres af en tredje part. 
Vi tager endnu et skridt mod en bæredygtig fremtid i maj måned 2021, når vi lancerer Green Origin Inside – gasflasker fyldt med vores klimasmarte Green Origin-gas.
 
Du som køber Green Origin får hvert år en sammenfatning af hvordan din virksomhed bidrager til et bedre klima med hjælp af Green Origin. Du får også en godkendelsesattest efter tredjeparts revisionerne.

CO2-udledningen fra leveringstransporterne klimakompenseres via et projekt, som opfylder Gold Standard-kravene (til energiprojekter) og Plan Vivo (til skovprojekter). For flydende gasser kompenserer vi for transporten fra produktionsfaciliteten til kunden. For gasser i gasflasker kompenserer vi for transporten fra produktionsanlægget til vores fyldestationer.

Derfor skal du vælge en miljøvenlig gas 

Når du køber gas fra Green Origin, indkøber vi el fra vindkraft og/eller vandkraft i en størrelsesorden, der modsvarer 100 % den mængde energi, der er brugt til produktion og opbevaring af gassen. Derudover klimakompenseres CO2 -udledningen via et projekt, der indgår i FN’s CDM-system.
 
Med Green Origin får du i princippet en klimaneutral gas. Men eftersom det næsten er umuligt at tilbyde et produkt, der er gennemført klimaneutralt, vil vi ikke føre falsk markedsføring. Derfor kalder vi vores klimavenlige gas for klimasmart gas.
 
Klimasmart gas er hverken mere eller mindre effektivt eller rentabelt sammenlignet med vores andre gasser. Gasserne har præcis den samme ydelse – de er blot blevet til under mere klimavenlige forhold, så du som kunde også har et klimavenligt alternativ, når du skal vælge gas. På den måde er vi fælles om at minimere klimapåvirkningen.
 
Læs mere om Green Origin her.
 

 

Vent venligst...