Kampagner og konkurrencer på myGAS
Kampagner og konkurrencer | myGAS | Air Liquide
myGAS har med jævne mellemrum kampagner, særtilbud og konkurrencer, hvor vi udlodder præmier til vilkårlige vindere blandt registrerede kunder på portalen. Vi respekterer naturligvis vores kunders kontaktpræferencer på myGAS, hvor man nemt kan melde sig til og fra under "Mine kontoindstillinger".
Testimonials: 
Kampagner og konkurrencer på myGAS

Kampagne- og konkurrencetyper

Her på myGAS, Air Liquides kundeportal, har vi forskellige kampagnetilbud til registrerede kunder, som ønsker det. Vi informerer hovedsageligt kunder via e-mail eller andre kontaktpunkter. Tilbuddene falder inden for følgende kategorier:

  • Branche- eller fagspecifikke tilbud, fx information og nyheder inden for gasteknologien på dit felt, nye funktioner på myGAS, der påvirker dit administrative arbejde, tilmelding til gassikkerhedsservice, som Air Liquide udbyder m.m.
  • Produktrelaterede tilbud, fx lancering af nye produkter, særtilbud på produkter, udstyr eller serviceydelser m.m.
  • Sæsonbestemte tilbud, fx Black Friday-tilbud, julekalender, sommerkampagner m.m.

Kampagne- og konkurrencepræmier

  • Præmierne varierer fra kampagne til kampagne og kan være alt fra et særtilbud på et produkt, til biografbilletter og gavekort eller et weekendophold med alt betalt. Vinderne bliver altid trukket ud i en vilkårlig lodtrækning, og en eventuel beskatning af præmier betales af vinderen.
Respekt for kontaktpræferencer

Vi respekterer dine kontaktpræferencer

  • Vi ønsker kun at sende dig den information, som du gerne vil have. Derfor kan du til enhver tid ændre i dine kontaktpræferencer her på portalen, eller ved at kontakte kundeservice som også kan hjælpe dig. Hvis du fravælger at modtage kampagneinformation, kan du stadig modtage e-mail notifikationer om reklamationer, tilbud, ordrer og fakturaer.

Hvordan til-/framelder man sig?

  • Du kan tilmelde dig kampagnekommunikation ved at udfylde nedenstående formular med dine kontaktoplysninger eller ved at sikre, at du under dine myGAS indstillinger har takket ja til modtage tilbud, information om nye produkter m.m. via e-mail. Klik her for at tjekke dine indstillinger.
  • Du kan afmelde kampagnekommunikation på følgende måder. I alle kampagne e-mails, vi udsender, er der nederst i mailen et link, hvor du kan frabede dig yderligere mails, eller du kan du under dine indstillinger på myGAS vælge at takke nej til modtage tilbud, information om nye produkter m.m. via e-mail. Klik her for at tjekke dine indstillinger.
Tilmeld dig her!: 

Tilmeld dig nu!

Udfyld nedenstående uanset om du allerede er kunde hos os eller ej, så tilføjer vi dig på vores mailliste, så du får besked, når der er kampagner, særtilbud eller konkurrencer, som er relevante for dig.

Du kan til enhver tid frabede dig flere mails, direkte fra modtagne e-mail eller ved at ændre i din indstillinger her på myGAS.