Har du brug for hjælp? Kontakt os på tlf. 76 25 25 95
Gasløsningen Aligal 3, E948, der består af 100 % ilt (O2), overholder fødevarelovgivningen og har nedenstående egenskaber.
Fersk kød og fisk: steak, kalkun, oksekød, kebab, hakket kød, hamburger, grillspyd, hel fersk rå fisk, tun
Levende muslinger og østers. Frisk eller udskåret frugt og grøntsager ...
100 % ilt kan bruges til at fremme gæringsprocesserne for øl og vin.
Køb E941-ilt i præcist den mængde, du har brug for: fra små flasker, over batterier (bundter med 10 gasflasker) op til en tank med flydende ilt, der leverer det rette flow til en gasmikser eller direkte til din pakkemaskine.
Fødevareproducenter har kendt og frygtet en af deres største "fjender" i årevis: Atmosfærisk luft indeholder 21 % ilt, og ilt fremmer normalt udviklingen af bakterier og mikrober og forårsager forskellige skader på fødevarerne (ændring af farve, tekstur og smag), men hvis der pakkes i en højilt atmosfære, har det en gunstig indflydelse på holdbarheden af f.eks fersk kød og skaldyrsprodukter. Air Liquide tilbyder her en løsning: Pakning i modificeret atmosfære (også kaldet "gaspakning" eller MAP)
Air Liquide tilbyder en løsning: Pakning i en beskyttende atmosfære (også kaldet "gaspakning" eller MAP).
Løsningen er, at luften i emballagen erstattes med en alternativ gassammensætning, som kan forlænge produktets organoleptiske egenskaber, næringsværdi og holdbarhed.
Ilt (O2) er derfor nødvendigt i gassammensætningen for at opnå en længere holdbarhed på fersk kød, grøntsager og skaldyrsprodukter i en MAP-proces.
Det betyder, at vi køber Guarantees of Origin, oprindelsesmærket el fra vind- og vandkraft, der modsvarer 100% af energianvendelsen ved produktion af gasser og fyldning i flasker. Kuldioxidaftrykket fra transporterne fra produktionsanlægget til vores fyldestationer kompenseres via klimakompensationsprojekter, der opfylder kravene fra Gold Standard Foundation (til energiprojekter) og eller Plan Vivo (til skovprojekter).
Green Origin Inside programmet gennemgås årligt ved en tredjeparts revision, hvorefter der udstedes en valideringserklæring, som stilles til rådighed for alle kunder.
Læs mere:
Kontakt vores eksperter og få gratis rådgivning om brugen af oxygen i din fødevareproduktion.