1. Indledning
    1. Air Liquide Danmark A/S' (herefter "Air Liquide") driver kundeportalen "MyGas" (herefter ”Portalen”), hvor det er muligt at oprette en kundeprofil og derved administrere blandt andet service-bestillinger, kontakt til Air Liquides fagfolk, opnå adgang til online bestilling af flasker, fakturaer, indgåede aftaler med videre.
    2. Portalen er udelukkende rettet mod ikke-forbrugere/erhvervsdrivende, men eftersom du registrerer dig med dine personlige oplysninger i forbindelse med oprettelse af en brugerprofil på vegne af den virksomhed, offentlige enhed eller lignende, hvori du er ansat, finder nærværende betingelser (herefter "Betingelserne") anvendelse i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.
  2. Samtykke
    1. Gennem oprettelse og fortsat brug af Portalen og accept af Betingelserne, giver du samtykke til behandling af dine personoplysninger som beskrevet nærmere i Betingelserne.
    2. Du opfordres til at gennemlæse Betingelserne, ligesom du opfordres til at udskrive og gemme Betingelserne.
  3. Om Air Liquide
    1. Ansvarlig for de data, som vi indsamler om dig, er:

Air Liquide Danmark A/S
Høje Taastrup Vej 42
DK-2630 Taastrup
CVR nr.: 15036117
Telefon: +45 76 25 25 95
E-mail: kundeservice.denmark@airliquide.com

4.                  Personoplysninger i forbindelse med oprettelse af brugerprofil

  1. Når du opretter en brugerprofil på Portalen, registrerer Air Liquide en række oplysninger om dig som person.
  2. Hvis du ikke ønsker at give Air Liquide disse oplysninger, kan du ikke oprette en brugerprofil.
  3. De oplysninger, som kræves, for at kunne oprette en brugerprofil er: for- og efternavn, e-mail-adresse og mobiltelefonnummer. Derudover er det muligt under din brugerprofil at uploade et billede af dig selv, angive din jobtitel og branche og angive dine interesseområder eksempelvis, om du er interesseret i særlige fordelagtige tilbud, nyheder om aktuelle seminarer og produktnyheder. Endvidere er det muligt under "Kontakt os" yderligere at udfylde et fritekstfelt. Portalen giver ligeledes mulighed for at benytte vores community/fora til at stille fagrelevante spørgsmål.
  4. Air Liquide registrerer også, om du har accepteret vores generelle betingelser for brug af Portalen og Betingelserne.
  5. De oplysninger, du har indtastet, kan ikke ses af andre end Air Liquides ansatte.

5.                  Tekniske oplysninger og cookies

  1. I forbindelse med hvert besøg på Portalen registreres den anvendte IP-adresse. Din IP-adresse er adressen på den computer, som du anvender til at besøge Portalen. IP-adressen registreres for at sikre, at Air Liquide altid kan finde tilbage til den anvendte computer, såfremt der måtte ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøg på Portalen.
  2. Portalen anvender endvidere cookies. En cookie er en lille fil, som lagres på din computer og indeholder identifikation af computeren over for Air Liquide. Filen indeholder ikke i sig selv personoplysninger om dig men bruges af Air Liquide for at skabe en så god brugeroplevelse af Portalen som mulig, herunder mere målrettede oplysninger til dig; lokationsoplysninger for at kunne henvise dig til nærmeste Air Liquide forhandler; for at Portalen kan huske dit brugernavn; til at forbedre din brugeroplevelse på Portalen samt til statistiske formål og måling af vores ydelser.
  3. Cookies kan de-aktiveres eller fjernes ved hjælp af værktøjer, der er tilgængelige på de fleste browsere. De forskellige browsere tilbyder forskellige muligheder for at deaktivere muligheden for lagring af cookies, men hvis du afviser cookies eller andre lignende teknologier, kan det betyde, at du ikke vil være i stand til at bruge bestemte funktioner og værktøjer på vores hjemmesider. Du kan også blive bedt om at indtaste din adgangskode oftere under et besøg på Portalen. For mere information om hvordan du kan blokere, slette eller deaktivere cookies, kan du gennemgå afsnittet Hjælp i din browser.

6.                  Formål

  1. Formålet med Air Liquides behandling af de i punkt 4 og 5 anførte oplysninger er:
  2. At gennemføre en god og hensigtsmæssig håndtering og administration af din tilknytning til Portalen og dertil knyttede ydelser og services;
  3. At fremsende dig orientering om produkter og serviceydelser tilpasset dine interesser og på baggrund af dine ønsker;
  4. At tilpasse, vurdere og forbedre Portalen, herunder indholdet;
  5. At levere varer, tjenesteydelser og services, som du har anmodet om, herunder give dig mulighed for at administrere dine køb og aftaler med Air Liquide og opnå kontakt til vores fagfolk;
  6. At yde dig en tilstrækkelig support, såfremt der opstår tekniske problemer.

 

  • At foretage analyse og statistik af din brug af Portalen med det formål at optimere din brugeroplevelse.

7.                  Videregivelse

  1. Air Liquide videregiver alene personoplysninger i det omfang, det er beskrevet i Betingelserne. Herudover sker der ikke videregivelse af personoplysninger ud over videregivelse til den af Air Liquide anvendte databehandler, jf. punkt 9.
  2. Air Liquide forbeholder sig ret til at videregive dine personoplysninger på baggrund af anmodning fra offentlige myndigheder, herunder politi og retsvæsen, og i tilfælde, hvor Air Liquide i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til det.
  3. Air Liquide kan videregive dine personlige oplysninger til andre selskaber inden for Air Liquide-koncernen. I sådanne tilfælde har Air Liquide indgåede de nødvendige databehandleraftaler og overførselsaftaler, såfremt der sker overførsel af dine personlige oplysninger til Air Liquide-selskaber uden for EØS.

8.                  Indsigt og berigtigelse

  1. Hvis dine oplysninger er faktuelt forkerte eller ufuldstændige i forhold til de formål, Air Liquide behandler oplysningerne til, kan du anmode om at få ændret, slettet eller blokeret dine oplysninger i det omfang, du ikke selv kan foretage en sådan opdatering af dine personlige oplysninger.
  2. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, Air Liquide har registreret om dig. Ønsker du at gøre indsigelser eller blot at få indsigt i de registrerede oplysninger, bedes du kontakte Air Liquide via de i punkt 3 angivne oplysninger, og din henvendelse vil herefter blive besvaret hurtigst muligt. Air Liquide forbeholder sig dog ret til kun at besvare henvendelse om indsigt, såfremt der er forløbet mere end 6 måneder fra din sidste henvendelse om det samme.

9.                  Databehandlere

  1. Air Liquide anvender eksterne virksomheder til at foretage den tekniske drift af Portalen, herunder hosting. Disse virksomheder behandler data, for hvilke Air Liquide er dataansvarlig.
  2. Databehandlerne har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med Persondataloven.

10.               Sletning af persondata

  1. Du kan til enhver tid foretage sletning af din brugerprofil.
  2. Såfremt din profil slettes, slettes personoplysninger, som er registreret af Air Liquide om dig, idet Air Liquide dog af regnskabs- og skattemæssige hensyn kan være forpligtet til at lagre visse personlige oplysninger i en periode på op til 5 år fra sletningen. Din brugerprofil er dog ikke tilgængelig, hverken for dig eller andre brugere. Beskeder på vores community/fora med videre vil dog være tilgængelig efter sletning af profil.

11.                Ændring af persondatabetingelser

  1. Betingelserne kan ændres med et varsel på 30 dage.
  2. Såfremt Air Liquide foretager ændringer i Betingelserne, vil du blive orienteret om dette ved din næstkommende brug af Portalen.  
  3. Såfremt du ikke kan acceptere de reviderede betingelser, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Portalen, og din brugerprofil vil blive slettet.
Vent venligst...