ALIGAL 15 FLASKE 50L 100 BAR (EOI) |

ALIGAL 15 FLASKE 50L 100 BAR (EOI) |

REF. I4670L50R1A001

N2 + CO2 50 % ±5 %

Emballage: Flaske
Størrelse: 50L
Tryk: 100 bar
Indhold: 6,70 m³

Mere om ALIGAL 15 FLASKE 50L 100 BAR (EOI) | REF. I4670L50R1A001

Køb den fødevaregodkendte gasblanding med N2 og CO2 for at bevare væskeholdige fødevareprodukter (færdigretter, fersk fisk etc ...) længere.

Aligal ™ 15 - Air Liquides gasblanding bestående af 50 % nitrogen og 50 % kuldioxid, der anvendes til pakning af fødevarer

50 % kuldioxid

  • E290 - kuldioxid - CO2
  • Kuldioxid er den vigtigste gas i MAP
  • Bakteriostatisk og fungistatisk fra et bestemt niveau
  • Meget opløselig i vand og fedt
  • Effektiv ved niveauer, der ligger over 20 %, i pakkeatmosfæren
  • Bremser væksten og formeringshastigheden for de aerobe bakterier og gær / skimmel.
  • Det giver en pseudovakuumeffekt (snug down) som strammer folien efter emballering.

50 % nitrogen

  • E941 - nitrogen - N2
  • Inert og lugtfri
  • Svagt opløselig i vand og fedt
  • Ingen direkte bakteriologiske og fungistatiske virkninger
  • Forhindrer oxidering af pigmenter, aromaer og fedtstoffer
  • Begrænser udviklingen af aerobe bakterier
  • Beskytter produkterne mod at blive klemt (snug down)

ALIGAL 15 nitrogen- og CO2-gasblandingen overholder fødevaresikkerhedsbestemmelserne

  • Europæiske forordninger om fødevaretilsætningsstoffer
  • Overholdelse af HACCP-systemet
  • Garanti for sporbarhed. I overensstemmelse med europæiske direktiver har Air Liquide fastlagt sine kommercielle specifikationer for den tilførte gas over de krævede kriterier. For at imødekomme vores kunders specifikke krav produceres, leveres og anvendes ALIGAL 15-gasser i overensstemmelse med de gældende internationale standarder.

Hvilke fødevarer kan pakkes med ALIGAL 15?

En gasblanding bestående af 50% kvælstof / 50% CO2 giver længere holdbarhed på væskeholdige fødevarer pakket i modificeret atmosfære (MAP): 

For eksempel: Sandwich, økologisk brød, pandekager, muffins, pizzadej, tortillas, bagværk og brødprodukter, færdigretter, ost, æg, fersk og tilberedt fisk, rogn, kogte rejer, fersk lyst kød, pølser, pommes frites etc.

Hvilke fordele har gasblandingerne med CO2 og N2 for fødevareprodukter?

  • Forlængelse af produkternes holdbarhed med 2 til 5 gange sammenlignet med pakning i normal atmosfære. Den forlængede holdbarhed giver producenterne mulighed for at træde ind på nye markeder, både nationale og internationale.
  • Perfekt synlighed af produktet.
  • Emballagen bliver mere attraktiv.
  • Bevarer produktets farve, form og tekstur.
  • Beskytter mod risikoen for, at produktet bliver klemt, og begrænser risiciene for kontakt med emballagen pga. vakuum (snug down).
  • Fødevarehygiejnen garanteres.
  • Den begrænser brugen af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og gør det muligt at tilbyde naturligt friske produkter, der imødekommer forbrugerens ønsker.

I hvilken mængde kan jeg købe ALIGAL 15-gasblandinger til fødevarer?

Køb gasblandingen med 50 % nitrogen og 50 % CO2 under mærket Aligal 15 i præcist den mængde, du har brug for: Fra små flasker, over batterier (bundter med 10 flasker) op til separate tanke med flydende nitrogen og CO2 der forsyner en gasmikser, der leverer det korrekte flow til din pakkemaskine.

Hvorfor vælge gasblandingen ALIGAL 15 bestående af 50 % N2 og 50 % CO2?

Fødevareproducenter har kendt og frygtet en af deres største "fjender" i årevis: Luft indeholder ilt, og ilt fremmer udviklingen af bakterier og mikrober og forårsager forskellige skader på fødevarerne (ændring af farve, tekstur og smag) og har indflydelse på holdbarheden. 

Air Liquide tilbyder en løsning, der forhindrer disse virkninger: Pakning i beskyttende atmosfære (også kaldet "gaspakning" eller MAP).

Løsningen er, at luften i emballagen erstattes med en alternativ gassammensætning, som kan forlænge produktets organoleptiske egenskaber, næringsværdi og holdbarhed. En gasblanding bestående af 50 % nitrogen (N2) og 50 % kuldioxid (CO2) er derfor nødvendig for at opnå en længere holdbarhed på væske- og fedtholdige fødevarer pakket i modificeret atmosfære (MAP). 

Vores ALIGAL gasser er klimasmarte. Vores ALIGAL flasker er Green Origin Inside! 

Det betyder, at vi køber Guarantees of Origin, oprindelsesmærket el fra vind- og vandkraft, der modsvarer 100% af energianvendelsen ved produktion af gasser og fyldning i flasker. Kuldioxidaftrykket fra transporterne fra produktionsanlægget til vores fyldestationer kompenseres via klimakompensationsprojekter, der opfylder kravene fra Gold Standard Foundation (til energiprojekter) og eller Plan Vivo (til skovprojekter).

Green Origin Inside programmet gennemgås årligt ved en tredjeparts revision, hvorefter der udstedes en valideringserklæring, som stilles til rådighed for alle kunder.

Læs mere: 

Er ALIGAL 15-gasblandingen den rigtige løsning til min proces med fødevarepakning? 

Kontakt vores eksperter, som kan analysere og rådgive gratis om den modificerede atmosfære i forbindelse med dit produkt.

Tryk

100 bar

Størrelse

50L

Indhold

6,70 m³

Molekylevægt

Mix

Relativ massefylde, gas

Tungere end luft

Tilslutning

W 24,32 x 1/14", udvendig højre, DIN 10

Sammensætning (% Vol. abs)

N2 + CO2 50 % ±5 %

Andre komponenter (ppm v/v)

H2O (5 bar) ≤ 50 ppm v/v
O2 ≤ 20 ppm v/v
CO ≤ 10 ppm v/v
NO/NOx ≤ 10 ppm v/v (*)
CnHm ≤ 30 ppm v/v
total svovl (S) ≤ 0.5 ppm v/v (*)
Olie ≤ 5 ppm w/w (*)

Yderligere oplysninger

(*) garanteret i den flydende CO2-råvare Komponenterne i produktet opfylder specifikationerne i E290 (kuldioxid) og E941 (nitrogen)
Produktet opfylder specifikationerne i HACCP

Lugt

Lugtfri

Farve

farveløs

  • safety

  • Personlig beskyttelse: Sørg for tilstrækkelig ventilation.

  • Fareidentifikation: Indeholder gas under tryk; kan eksplodere under virkningen af ​​varme. Asfyxiant i høje koncentrationer.


  • transportation

  • Transportinformation: Komprimerede gasser

  • Officiel godsbetegnelse: Komprimeret gas, N.O.S.

  • UN-nummer: 1956

  • ADR/RID: 2

  • Klassifikationskode: 1A

  • ADR

ALIGAL™ 15

Mere om ALIGAL™ 15

Køb den fødevaregodkendte gasblanding med N2 og CO2 for at bevare væskeholdige fødevareprodukter (færdigretter, fersk fisk etc ...) længere.