ALBEE COOL R744

ALBEE COOL R744

CO2 100 %
Køb lejefri gasflaske med R744 (CO2) miljøvenligt og naturligt kølemiddel til køle- og varmesektoren (HVAC)
Naturligt kølemedie for kommercielle og industrielle køleanlæg
Filtrering

Mere om ALBEE COOL R744

Kuldioxid R-744, som er et kølemiddel

Køle og varme

I forbindelse med globale lovændringer forventer vi store ændringer i køle- og varmesektoren (HVAC) i de næste år. Mange ældre kølemidler forbydes, og dette vil tvinge brugen af mere miljøvenlige gasser, herunder kuldioxid R-744. Nye applikationer, tilpasset til denne gas, vil blive præsenteret på markedet, og disse inkluderer både køle og varmeanlæg.

Bilindustrien 

Vi ser desuden en interesse fra VW-værksteder og deres servicefaciliteter for at købe denne gas fra Air Liquide og vore forhandlere.

Volkswagen har lanceret to elbilmodeller på markedet, ID 3 og ID 4 hvor kølesystemet til blive serviceret med R-744. Flere bilmodeller fra VW er på vej, bl.a. ID 6. Mercedes har også dette kølesystem i nogle af deres bilmodeller. 

Hvorfor satser Air Liquide på R-744, et kølemiddel?

(Kølemiddel = Refrigerant, deraf R-et i produktnavnet)

Som et resultat af ovennævnte lovændringer og interessen fra bilindustrien har Air Liquide valgt at lancere en ALbee-flaske med Kuldioxid R-744 (CO2 med <5 ppm H2O). Det er vigtigt for brugerne at gassen indeholder dette lave fugtighedsniveau. Renheden er 99,99%. 

Flasken er udstyret med en dobbelt ventil til udtag af CO2, både i flydende og i gasform. 

Den lave vægt sammenlignet med en større lejeflaske gør den velegnet til brug i mindre serviceopgaver, såsom fyldning af et vekselstrømsanlæg på et tag. Dette forudsætter naturligvis, at service applikationen er tilpasset CO2.

Hvor kan jeg købe ALbee Cool R-744? 

ALbee-gasflasker sælges hos vores over 100 salgssteder i hele Danmark.

Find din nærmeste forhandler nu!


Læs mere om ALbee lejefri gasflasker