Gashåndteringsudstyr

De følgende typer udstyr leveret af Air Liquide kan være nødvendige for industriel og/eller specialgas gennemførelse. Dog ikke til medicinsk anvendelse.

Regulatorer og gassystemer (gas manifolds, fleksible slanger, ventiler mv.) kan bruges til alle processer inden for svejsning og skæring, i værksteder og på laboratorier. Regulatorer og gassystemer er blot nogle eksempler på de mange forskellige typer af udstyr og løsninger, som Air Liquide kan tilbyde. Alt vores udstyr er udviklet til at imødekomme vores kunders krav og kan naturligvis installeres og vedligeholdes af vores team af dygtige teknikere.

Vælg den rette gasregulator

En regulator sikrer et konstant forsyningstryk og kan bruges på såvel industrielle anlæg som gasflasker. Her på siden kan du få et overblik over vores forskellige regulatorer, og du kan læse mere om hver enkelt regulator ved at klikke på ”Produktdetaljer”.

Air Liquide har et varieret udvalg af gasregulatorer, der egner sig til forskellige formål. Uanset om du leder efter en højtryksregulator med totrins trykreduktion, en almindelig trykregulator med ettrins trykregulation, en gasregulator til oxygen eller en argon-gasregulator, finder du det her hos os.

Har du spørgsmål vedrørende vores services eller udstyr, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 76 26 25 95. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og give dig den faglige rådgivning, du har behov for.

Flere detaljer

Udstyr

Regulatorer Flowmet...

Højtrykregulator - Flowmeter - Ettrins trykreduktion

Udført i messing

 
Vent venligst...