LANDMÆND

“Jeg har brug for en gasflaske, der er let at tage med mig til mine svejsejobs på gården”.

Som landmand skal jeg være i stand til hurtigt at løse mine svejseopgaver. Nogle gange skal arbejdet udføres udendørs og ikke i værkstedet, og så kommer ALbee-gasflasken til nytte.

ALbee-flasken er nemt at håndtere og udstyret med det, jeg har brug for. 11-liters flasken er ikke for tung at håndtere, og det indbyggede håndtag gør, at flasken er nemt at tage med sig overalt.

11-liters flasken rækker godt og vel til mit vedligeholdelsesarbejde på gården. Med ALbee undgår jeg også lejekontrakter, der skal forlænges og betales på forhånd:

  • Svejsning på landsbrugsmaskiner
  • Svejsning på stakitter, porte og hegn
  • Udførelse af mindre svejsearbejde på gården

 


VVS’er

“Rentabilitet og sikkerhed er vigtig for mig som ejer af en lille virksomhed.”.

En ALbee-gasflaske er perfekt til mig, der konstant flytter mig mellem forskellige serviceopgaver.

For os ejere af små virksomheder er det vigtigt at få lønsomhed i jobbet, samtidig med at vi skal arbejde sikkert. At bringe en 20 liters gasflaske op ad trapperne og gennem en passage er tungt og besværligt.
Med ALbee er det let at komme rundt takket være flasken, der er fleksibel og har et grebsvenligt håndtag. Mit arbejde bliver dermed mere sikkert, hurtigere og mere ergonomisk. 

Det er meget, man som VVS’er skal have med sig i bilen, og da jeg skiftede til ALbee- gasflasken, reducerede jeg servicevægten betydeligt:

  • MAG-svejsning i rustfast stål
  • Giver god lysbuestabiliserende effekt
  • Giver høj finish på svejsefugen

 

 


 

GØR DET SELV - BILSPORTSENTUSIASTEN

“Jeg undgår lejekontrakter og bruger hellere pengene på reservedele.”.

Som bilsportsentusiast kan jeg ikke stoppe med at renovere og ombygge gamle biler. Der bliver meget svejsearbejde i begyndelsen af et projekt, og så synes jeg ALbee-gasflasken passer perfekt.

Jeg undgår også lejekontrakt på flasken, som ellers kan være økonomisk hårdt. Jeg bruger hellere pengene på reservedele! Med 11-liters flasken klarer jeg mig længe og godt.

Når der er konkurrencetid, er det let at medbringe gasflasken og svejseudstyret for at udføre de mest nødvendige reparationer på stedet:

  • Svejse bildele sammen
  • Svejse metalplader sammen
  • Svejse et afgangsrør

 


FORRÅDSANSVARLIG FOR ET PRODUKTIONS- OG VEDLIGEHOLDELSESFIRMA

“Vi valgte en gasflaske, som er god for vores medarbejdere”.

Vores medarbejdere udfører svejse- og reparationsarbejde på steder, der nogle gange er meget vanskelige at få adgang til. At medbringe 20- eller 50-liters gasflasker til høje positioner eller ind i smalle passager og gange er ekstremt krævende og besværligt. At bære en skæreholder 40 meter op er ikke godt for nogen. Vi værner om medarbejdernes sundhed og ønsker derfor, at de arbejder ergonomisk og sikkert. 

Ved at anvende ALbee kan medarbejderne udføre deres arbejde hurtigere og med mindre belastning. Arbejdet bliver mere sikkert og ergonomisk. Med en gasflaske, der tager mindre plads, er det også muligt at have flere sæt udstyr på lager. Det bliver lettere at planlægge arbejdet, og effektiviteten øges.

Med lynkoblingen på slangen kommer vi hurtigt i gang med arbejdet, og vi behøver ikke at lede efter en regulator, den er indbygget.

 

Læs mere i bloggen

albee

 

 

Vent venligst...